Aug 8, 2011

Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina


Assalamualaikum.Malam nie tertarik nak sertai satu lagi segmen.Segmen kali ini anjuran Lulu Caldina.Rasa nak mencuba nasib lah kat sini sebab saya baru je makeover blog saya ni.Harap-harap bertuahlah badan.Pada Cik Lulu..pick me pick me :) *Ok paie,behave!

5 blog yang bertuah bakal di review oleh cik Lulu kita ni dengan samsung galaxy tab baru iyer tu *jelezzzz seyh..nak jugak! dan lucky blogs tersebut akan menjadi sticky post untuk 24 hari jam.Lame tu..mane tahu ada rezeki kita akan dipomot an an,bak kata Lulu(tak semestinya blog lawa yang akan terpilih.. kita akan lihat siapa yang 'bertuah..)so jum lah join ramai2.

Kepada yang berminat,macam biasa lah kan.Buat satu entri khas bertajuk "Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina".Letak header Lulu,then postkan link entri anda di bahagian comment segmen itu.Done! Senangkan?Tarikh tutup RABU ni tau,pukul 3.00pm,so apa tunggu lagi?Click header Lulu atas tu laju-laju atau pun tekan SINI pun boleh


8 comments:

  1. goodluck wehh

    thanks komeng blog umie, dtg lagi tau ^_^

    ReplyDelete
  2. Setuju sangat. Pendapat saya ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu.. Caiyo caiyo.. all the best ya. Gud lak~

    Salam Ukhuwah Salam persahabatan
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan daripada Kanci

    datang dari segmen yang sama....semoga menjadi blog pilihan lulu

    ReplyDelete
  4. saya singgah dari segmen yang sama! :D
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

    ReplyDelete
  5. Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
    Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
    Rendah dri nya rasa.

    Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

    ReplyDelete

Footer