Nov 12, 2012

Singgah sini korang!!!!

As salam korang..bloggers,friends,bffs,fans heee.Wow..lame nye tak jumpa.Thanks pada yang sudi jenguk2 blog saya walaupun jarang update.Sayang korang lebih lah! hehe.
Kali ni saya nak update satu entri khas lagi special.Kenapa kah? Sangat special serious!!! 

Dengan ini saya menjemput saudara saudari untuk menghadirkan diri ke majlis pertunangan saya pada..eh?
Bukan2..

saya ingin menjemput korang untuk mendengar single terbaru adik saya Faris Fariza yang bertajuk Sampai Bila.

Hear his song and please do comment.Enjoy guys ;)


5 comments:

  1. okay dari pg sampai ptg lappy asyik ulang lagu niey jer <3

    ReplyDelete
  2. Wow, adik hang da jadik retis sekarang..Untunglaa

    ReplyDelete
  3. thanks korang coz supporting my lil brother :)

    ReplyDelete

Footer